Sygeplejerske til Plejecenter Åbakken

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Dit ønske om stor medindflydelse på at skabe en faglig kompetent arbejdsplads – hvor livskvalitet for den enkelte beboer og arbejdsmiljøet har højeste prioritet. Din selvstændighed og dit ansvar vil hjælpe dig godt igennem de uforudsigelige arbejdsopgaver – af og til med stor grad af kompleksitet, du vil møde i jobbet.

Lad os finde ud af, om dine ønsker kan blive til virkelighed hos os.

Vi ønsker os en kollega der har gode relationelle kompetencer, vil det super gode kollegaskab, og indgå i den personalegruppe som er optaget af høj faglighed, trivsel og det gode arbejdsmiljø.

Hvis du investerer i os, så er vi villige til at investerer i dig.

Du skal være optaget af at arbejde tværfagligt med helhed i opgaveløsningen. Du ønsker at medvirke til at skabe det gode hverdagsliv for vores beboere, så de oplever værdighed, livskvalitet, tryghed og sikkerhed i tæt samarbejde med beboernes pårørende.

Du har interesse for den grundlæggende sygepleje og finder det spændende at supervisere og kompetenceudvikle øvrigt sundhedsfagligt personale, det være sig bed site-oplæring, undervisning og sparring.

Du kan handle selvstændigt og bevare overblikket i en travl hverdag og har flair for og lyst til faglig dokumentation, der sikrer overholdelse af gældende lovgivning.

Vi tilbyder at du som sygeplejerske hos os får et arbejde med masser af udviklingsmuligheder, gode muligheder for faglig sparring i hverdagen med sygeplejerske kolleger, og et godt samspil mellem generalist-og specialistfunktioner.
Arbejdet er fra mandag – fredag.

Vores målsætning er, at Åbakken skal være et godt og trygt sted at bo, hvor beboerne føler sig hjemme, pårørende og de frivillige har lyst til at komme og føler sig velkommen. Vi møder mennesket i øjenhøjde.
Omsorg, respekt og værdighed er centrale værdier. Selvbestemmelse og medinddragelse vægtes højt hos den enkelte beboer.

Vi har fokus på vores samarbejde også på tværs i bo-enhederne – ét Åbakken. Vi arbejder målrettet med ”I Sikre Hænder” og rehabilitering og tværfaglighed er omdrejningspunktet for vores samarbejde.

Vi er uddannelsessted for sygeplejestuderende, hjælper- og assistentelever og ernæringsassistentelever og et godt læringsmiljø vægtes højt.

Åbakken består af 54 plejeboliger, som er fordelt på 5 bo-enheder. Vi har et aktivitets- og dagcentertilbud og et produktionskøkken.

Vi har særdeles gode fysiske rammer inde og ude for både beboere og personale.


Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.
Fast stilling
Ugentlig arbejdstid – 30-34 timer
Dagvagt på hverdage

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte Leder Inge Thomsen telefon 20 88 11 22 eller Teamleder Trine Grud telefon 24 52 12 35, hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingerne.

Du kan læse mere om Åbakken på www.thisted.dk/aabakken

Ansøgningsfrist
Den 24. august 2023 kl. 8.00.

Vi glæder os til at modtage din elektroniske ansøgning med CV og eksamensbevis.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag den 25. august 2023.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Thisted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-34 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Thisted Kommune, Nørre Alle 21, 7760 Hurup Thy

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=1546&ERId=84067

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5887841

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet