Praktisk og personlig hjælper til dreng i 7. kl på Hurup Skole

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hurup Skole søger en praktisk og personlig hjælper til en skøn, glad og humoristisk dreng i 7. klasse med Cerebral Parese.
Stillingen er på 33 timer ugentligt fra den 1. august 2023.

Først og fremmest søger vi en anerkendende og mødestabil person, som på en god og naturlig måde kan hjælpe uden at overtage styringen, og være god til at se behov for hjælp. Som personlig hjælper bliver man en fast del af en klasse, så det er afgørende, at man som person er en engageret og udadvendt person med stærk relationskompetence i forhold til både elever og kollegaer.

På skolen vægter vi oplevelsen af faglig trivsel for alle vores elever, med grobund i trygge og tillidsfulde fællesskaber på skolen, som giver lyst til at lære, mod til at deltage og til at trives og udvikles. Derfor er det afgørende, at du kan genkende dig i dette, og kan understøtte dette arbejde i de fællesskaber, som du måtte være i.

Eleven har brug for hjælp til personlig pleje, som toiletbesøg i løbet af skoledagen, og hjælp til praktiske opgaver som at tage tøj af og på, spisesituationer, fysisk træning, hjælp i klassen, lokaleskift, leg og aktivitet udenfor, hente computer mm. Der vil være fysiske løft i løbet af arbejdsdagen.

Hurup Skole er en skole med 525 elever og 65 ansatte, beliggende i den sydlige ende af Thisted Kommune og Thy, hvor omgivelserne er smukke og unikke, og hvor mulighederne er mange. Hurup Skole er modtagerskole til overbygningen fra to omkringliggende skoler. Skolens SFO har 110 børn indskrevet.

Skolen er afdelingsopdelt, men med stor fokus på en tydelig sammenhængskraft mellem skolens afdelinger med baggrund i vores fælles værdier og et fælles børnesyn. På skolen er der en uformel og humoristisk tone, men en klar forventning om et gensidigt og forpligtende samarbejde med alle parter omkring skolens virke.

Læs mere om skolen på Hurup Skoles hjemmeside.

Løn- og ansættelsesforhold
I henhold til gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.
Stillingen er en fast stilling på 33 timer og ønskes besat pr. 1. august 2023.

Tilbydes man stillingerne indhentes naturligvis børneattest.

Yderligere oplysninger
om stillingen fås ved henvendelse til Viceskoleleder og afdelingsleder, Lise Bjerg Knudsen på telefon 51 55 76 82.

Ansøgningsfrist
Mandag den 12. juni 2023 kl. 8.00.
Samtaler forventes afviklet i løbet af uge 24.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Thisted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (33-33 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Thisted Kommune, Idrætsvej 11, 7760 Hurup Thy

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=1546&ERId=82023

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842081

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet