Formand til Park og Vej

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en ny grøn formand til Park og Vej

Går du rundt med en drøm om at prøve noget nyt? Har du ledererfaring, eller måske en formand gemt i maven – så er det nu du skal slå til.

Kan du stå i spidsen for 12-16 dygtige og engagerede medarbejdere, der løser en bred vifte af opgaver, og være den leder, der med samarbejde og fleksibilitet får deres daglige arbejde til at gå op i en højere enhed, så er det lige dig vi har brug for.

Om jobbet og din rolle som formand?
Som formand vil du have ansvaret for at lede og koordinere 12-16 medarbejdere, som håndterer vedligeholdelse og renholdelse af offentlige parker, veje og grønne områder. Du vil også være ansvarlig for opgaver som bl.a. strandrensning, renholdelse af offentlige toiletter, vedligeholdelse af idrætsanlæg, skove- og naturarealer og tilsyn med grundejerforpligtelser, m.m. Du vil få en meget alsidig, afvekslende og til tider uforudsigelig hverdag.
Du vil også skulle varetage nogle administrative opgaver, både økonomiske og opgaverelaterede. Der vil være en del samarbejde både med kolleger, rådhuset, borgere og leverandører.

I vinterperioden vil du indgå i en vintervagtordning pt. med vagt hver 4. uge, hvor du vil overvåge udviklingen i vej- og vejrliget, samt kalde ud til glatførebekæmpelse og snerydning.

Du vil ofte møde i Vilsund sammen med resten af administrationen, men du har også mulighed for at arbejde i Thisted, hvor en stor del af dit medarbejderteam møder ind.

Administrationen består af en driftsleder, tre formænd og to administrative medarbejdere. I dagligdagen har ledergruppen et tæt samarbejde på tværs af fagområder.

Hvem er Park og Vej?
Park og Vej er Thisted Kommunes decentrale driftsafdeling under Teknik, Miljø og Erhverv.
Vi er ca. 55 medarbejdere, fordelt på vores to materielgårde som er beliggende i Thisted og Vilsund. Park og Vej er opdelt i 5 afdelinger: Drift og Vej, Drift Nord, Drift Syd og Anlæg, Værksted, GAVN.

Vores fælles mål er, at Park og Vej skal være i front som en effektiv leverandør af god service til borgerne. Vi er specialister i park-og vejdrift og udnytter vores brede erfaring og gode maskinpark. På kontoret vil du opleve at vi har højt til loftet, engagement, et godt arbejdsmiljø og plads til ”god værkstedshumor”.

Dine kvalifikationer…

  • Du har en faglig grøn uddannelse (f.eks. gartner, skov- og naturtekniker, anlægsgartner m.m.)
  • En stor interesse for at lede og værne om et godt arbejdsmiljø
  • Du kan træffe beslutninger og arbejde i en politisk styret organisation
  • Du har et godt overblik og kan fungere i en til tider hektisk hverdag
  • Kørekort til minimum kategori B

Hos os får du…
  • En teamlederstilling med stor indflydelse på afdelingens arbejde og udvikling
  • Gode sparringsmuligheder og et godt arbejdsmiljø
  • Fast stilling på 37 timer - løn i henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om Ny Løn.
  • En god opstart med sidemandsoplæring

Er du den nye grønne formand i Park og Vej?
Hvis du ønsker at være en del af vores hold og bidrage til at skabe grønne og velholdte områder i vores kommune, så send din ansøgning og CV senest den 12. dec. 12.00

Du kan få yderligere oplysninger ved henvendelse til driftsleder Kurt Bennedsgaard på telefonnr. 23 70 53 97 eller mail kub@thisted.dk.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Thisted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Teknisk forvaltning - Vej/grønne områder, Kirkevej, 7760 Hurup Thy

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949050

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet