Planlægger til Plan- og Miljøafdelingen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for planlægning af lokalområder? Så mangler Thisted Kommune netop dig. Der er gang i udviklingen i Thy og som planlægger får du mulighed for at være med til at udvikle lokalområder i en kommune som blandt andet rummer Hanstholm Havn, Cold Hawaii og Nationalpark Thy.

Du kommer til at indgå i Team Plan, som består af 7 medarbejdere, hvor samarbejde og vidensdeling er en vigtig del af planlægningsprocessen. Samtidig arbejder vi projektorienteret på tværs af hele organisationen og forskellige fagligheder. Dialog med borgere, erhvervsliv og rådgivere er en stor del af dagligdagen og kommunikation kombineret med en stærk faglighed er nøgleord for os.

Om jobbet
Vi søger en engageret planlægger, der brænder for arbejdet med lokalplaner, kommuneplanlægning og helhedsplaner. Da vi er en mindre kommune, får du et alsidigt job og arbejdsopgaver, hvor du får mulighed for at bidrage selvstændigt fra første dag, og dine opgaver spænder bredt fra både plan-, myndigheds- til udviklingsopgaver. På daglig basis udarbejder vi bl.a. lokalplaner, som sætter rammerne for byggeri og anlæg, vi servicerer og hjælper borgere samt erhvervslivet og er med til at administrere lokalplaner i forbindelse med f.eks. byggesager, kommunale projekter m.m. Du får mulighed for at drive planlægningsprocesser, være en del af holdet som løfter opgaverne i flok samt arbejde inddragende med kollegaer, borgere, erhvervslivet og andre aktører. Du får desuden mulighed for at få ansvarsområder inden for bl.a. erhverv, detailhandel, tekniske anlæg og meget mere.

Vi forestiller os, at du:

  • har en relevant uddannelse, f.eks. byplanlægger, ingeniør, landinspektør eller lignende.
  • har erfaring med eller lyst til at arbejde med planloven og eventuelt miljøvurderingsloven.
  • har erfaring med eller lyst til at arbejde i en politisk styret organisation.
  • har evnen til at kommunikere klart og forståeligt - både mundtligt og skriftligt.
  • kan se sagerne fra flere perspektiver og derved bidrage til at finde løsninger, der tilgodeser flere interessenter.
  • kan indgå konstruktivt i tværfaglige sammenhænge og løse opgaver selvstændigt.
  • har kørekort.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en spændende organisation, der er i løbende udvikling, og hvor god faglighed og service over for borgere og erhvervsliv prioriteres højt. En arbejdsplads med fleksibilitet, hvor der er bredt tværfagligt samarbejde, medindflydelse og et højt aktivitetsniveau. Arbejdsmiljøet er uformelt med respekt for hinanden, plads til humor og et godt socialt fællesskab i og uden for teamet.
Du kommer til at indgå i Team Plan, som er en del af Plan- og Miljøafdelingen. Vi har adresse i Hurup under forvaltningen Teknik, Erhverv og Beskæftigelse.
Vi tilbyder både en fast stilling og en 2-årig projektansættelse.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse
Ansøgningsfristen er den 10. maj 2024 kl. 17:00, og vi forventer at holde samtaler den 16. maj 2024.
Tiltrædelse sker den 1. juli 2024 eller efter aftale.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og principperne for Ny løn. Bemærk at arbejdsstedet er Kirkevej 9, 7760 Hurup. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer/uge.

Kontakt vedrørende stillingen
For yderligere oplysninger vedrørende stillingen kan du kontakte sektionsleder, Pia Jensen på telefon 21 38 81 98 eller mail PIJ@thisted.dk eller planlægger Nikoline Yde Larsen på telefon 99 17 22 50 eller mail NYL@thisted.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Thisted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Teknisk forvaltning - Byg og Byfornyelse, Kirkevej, 7760 Hurup Thy

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029278

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet