Nordjyllands Politi: Nyt fra Hurup - torsdag den 2. juli

dato

Hurup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Brugstyveri af varebil

Natten til torsdag kl. 0100 blev der stjålet en varebil i en indkørsel på Engvej ved Nørhalne. Bilen stod i forurettedes indkørsel. Forurettede hørte pludselig bilen gasse op og nåede lige at se bilen køre fra stedet i nordlig retning.

Bortsprængning af mine

Hvis man havde opholdt sig i nærheden af havnen i Hirtshals i går aftes mellem 2300 og 2400 ville man måske kunne have hørt et voldsomt brag. Det var nemlig Søværnets Dykkertjeneste der bortsprængte en mine på ca. 500 kg. Ifølge minørerne vil bortsprængingen give et voldsomt brag. Så har man hørt det, er der altså ingen grund til bekymring.

Spirituspåvirket knallertkører

Torsdag nat kl. 0225 blev der standset en knallert på Kystevejen ved Øster Hurup. Patruljen konstaterede, at han havde spirituslugt fra munden og mistanken blev bekræftet ved en udåndingsprøve. Pågældende havde fået for meget spiritus til at kunne køre knallert på lovlig vis. Han måtte en tur omkring skadestuen for at få udtaget en blodprøve.

Narkopåvirket bilist

Onsdag aften kl. 1938 blev der standset et køretøj på Østre Alle i Aalborg. Da patruljen kontaktede føreren, udviste han tegn på, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Han blev narko testet på stedet, og testen bekræftede patruljens mistanke. Testen viste udslag for THC (Tetrahydrocannabinol), som er det stof der findes i hash. Der blev udtaget en blodprøve.
Kilde: Nordjyllands Politi