Høstfest på Åbakken: En festdag for pensionister og efterlønnere

dato

Tag del i en festlig dag på Plejecenter Åbakken i Hurup, hvor pensionister og efterlønnere inviteres til en hyggelig høstfest. Med lækker 2-retters menu, kaffe og musikunderholdning, bliver det en dag fyldt med glæde og samvær.

På søndag den 15. september 2024 kl. 11:30 inviterer Plejecenter Åbakken alle pensionister og efterlønnere til en festdag fyldt med mad, musik og dans. Arrangementet byder på en lækker 2-retters menu efterfulgt af kaffe, og der vil være musikunderholdning under spisningen samt mulighed for dans til tonerne af Gerhard Mark.

En dag fyldt med hygge og samvær
Høstfesten er en oplagt mulighed for at mødes med gamle venner og skabe nye bekendtskaber i hyggelige omgivelser. Musikken vil skabe en festlig stemning og opfordre til dans og bevægelse.

Tilmelding og praktisk information
Tilmelding til arrangementet sker efter først-til-mølle princippet og skal ske senest den 5. september 2024 til dagcentret på telefonnummer 29 47 23 02. Der er mulighed for at aftale kørsel med dagcentret, hvis der er behov for det.

Praktisk information
Dato: Søndag den 15. september 2024
Tid: Kl. 11:30
Sted: Plejecenter Åbakken, Nørre Allé 21, 7760 Hurup Thy
Entré: 200 kr
Arrangør: Ældre

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en festlig og hyggelig dag på Åbakken!

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut