Døgnrapporten i Hurup: fredag den 22. oktober

Profilbillede
dato

Hurup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mange lommetyverier i Aalborg – pas på dine ting, når du går i byen

Der er kommet godt gang i nattelivet igen, og det kan mærkes på antallet af lomme- og tasketyverier. Især i Jomfru Ane Gade i Aalborg, hvor der har været omkring 65 tilfælde af sådanne tyverier i løbet af september og oktober.
Læs mere på politi.dk

 

Nibe – spiritusbilist kørte i grøften ved solouheld

Torsdag den 21. oktober om aftenen modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at en personbil netop var kørt i grøften på Ny Nibevej i Nibe. En beredskabspatrulje rykkede derfor ud til stedet, hvor man heldigvis kunne konstatere, at bilisten ikke var kommet til skade. Personbilen modtog dog materielle skader.

Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren – en mand i 50’erne – i at deltage i en alkometertest. En test, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var klart over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel.

 

Sådan hjælper du os med at forhindre spritkørsel

Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet og tag evt. bil/knallertnøglerne.
Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket.
Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114.
Læs mere på sikkertrafik.dk

 

Pandrup – narkopåvirket bilist anholdt

Torsdag den 21. oktober om eftermiddagen standsede politiet en bilist til kontrol på Bratbjergvej i Pandrup. Her traf betjentene føreren – en 26-årig mand.

Bilisten vakte omgående mistanke til påvirket kørsel, da han udviste tegn på at være påvirket af euforiserende stoffer. Og ganske rigtigt; en narkometertest understregede betjentenes mistanke. Bilisten havde tilsyneladende indtaget euforiserende stoffer forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Nørresundby – indbrud i kælderrum

Mellem onsdag den 13. oktober kl. 18:00 og torsdag den 21. oktober kl. 18:10 fandt et indbrud sted i et kælderrum på Østergade i Nørresundby. En ukendt gerningsmand skruerede her hængslerne til kælderdøren af, hvorefter man stjal to flasker vin, seks kasser øl og seks kasser sodavand.

Har du set mistænkelig færden på Østergade i Nørresundby? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Øster Hurup – græstrimmer stjålet ved indbrud

Mellem søndag den 19. september kl. 15:00 og søndag den 26. september begik en ukendt gerningsmand indbrud i et redskabsskur på Søndermarken i Øster Hurup. Fra redskabsskuret stjal indbrudstyven en græstrimmer.

Har du set mistænkelig færden på Søndermarken i Øster Hurup? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi