Aalborgvej ved Østerild får ny asfalt

Trafikanterne kan se frem til en bedre køreoplevelse, når asfaltarbejdet er afsluttet. (Foto: Vejdirektoratet)
dato

Cirka fem kilometer på rute 11 Aalborgvej ved Østerild nord for Thisted får ny asfalt fra mandag den 13. maj og omkring tre uger frem.

Vejdirektoratet udskifter omkring fem kilometer asfalt på rute 11 Aalborgvej på strækningen mellem Skovsted og rute 29 Hjardemålvej ved Østerild nord for Thisted.

Arbejdet begynder med afspærring af strækningen søndag aften den 12. maj, hvorefter selve vejarbejdet begynder mandag den 13. maj klokken 07.00 og kommer til at strække sig over cirka tre uger afhængig af vejret.

Vejdirektoratets entreprenør starter med at fræse den gamle asfalt inklusive bærelag af. Når den gamle asfalt er fjernet, bliver der først lagt armeringsnet og herefter nyt bærelag og et nyt slidlag. Til sidst bliver der påført nye striber.

Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.

Information til trafikanter og vejens naboer
Vejarbejdet kommer til at foregå i dagtimerne. Af hensyn til vejarbejdernes sikkerhed og på grund af arbejdets omfang bliver Aalborgvej spærret, og den almindelige trafik vil i stedet blive ledt via Hjardemålvej/Bromøllevej, mens lastbiler og anden tung trafik bliver sendt via Ræhr ved Hanstholm.

Beboere med ejendomme på strækningen har adgang til den spærrede strækning med forsigtig kørsel.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne og beboere i området.

Gode råd til trafikanter
På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på Trafikinfo.dk

Kilde: Vejdirektoratet