Ugen i Hurup: Traveture, høstaftener og astronomiske opdagelser

dato

I Hurup er der denne uge masser af spændende aktiviteter for beboere i alle aldre. Fra udendørs traveture og kulturelle høstaftener til indsigtsfulde foredrag om teleskoper, er der noget for enhver smag.

Kom med ud og nyd Hurup og omegns aktiviteter denne uge! Få frisk luft og motion eller fordyb dig i universets mysterier. Læs om de forskellige arrangementer, du kan deltage i herunder.

Frisk start på ugen med en travetur

Hver mandag inviterer Hurup Kirke til en forfriskende travetur. Uanset vejret kan du være med, når Rita Holmgaard og Jytte Christensen fra menighedsrådet tager deltagerne med på en times rolig vandring i naturen. Vi mødes på parkeringspladsen ved kirken og afslutter turen med en hyggelig kop kaffe. Det er en ideel måde at begynde ugen på, hvor både benene og snakketøjet bliver luftet.

Tidspunkt: Mandag 21. oktober 2024, kl. 09:30
Sted: Hurup Kirke, Kirkevej 42C, 7760 Hurup Thy
Entré: Der er ingen oplyste entréoplysninger

Høstens aften i Gettrup Borgerhus

Tirsdag aften står i høstens tegn med fortællinger, mad og traditioner i Gettrup Borgerhus. Line Skovgaard Pedersen deler fascinerende historier om høstfesternes historie, og borgerforeningen byder på noget godt at spise og drikke. Arrangementet er en oplagt mulighed for at dele egne høstminder og deltage i et fællesskab af fortællinger.

Tidspunkt: Tirsdag 22. oktober 2024, kl. 19:00
Sted: Gettrup Borgerhus, Ydbyvej 45, 7760 Hurup Thy
Entré: Der er ingen oplyste entréoplysninger

Universet og teleskopernes hemmeligheder

For de videnskabeligt interesserede byder tirsdag aften på et spændende, gratis foredrag ved Hyttefadet. Videnskabshistoriker Hans Buhl og astrofysiker Hans Kjeldsen deler deres viden om teleskopernes udvikling og betydning for vores forståelse af universet. Foredraget, som streames live fra Aarhus Universitet, tager os med på en rejse fra Galileos første observationer til det moderne teleskopet James Webb.

Tidspunkt: Tirsdag 22. oktober 2024, kl. 19:00
Sted: Hyttefadet ved Doverodde Havn, Fjordstræde 1, 7760 Hurup Thy
Entré: Fri entré

Syng med Hurups voksenkor

Midt i ugen har sangglade beboere chancen for at samles og synge sammen i Hurup Kirkecenter. Voksenkoret byder alle velkommen på onsdage med koraftener ledet af organist Simon Valentin. Aftenerne består af opvarmning, flerstemmig sang og gode pauser hvor der også er tid til kaffe og samvær.

Tidspunkt: Onsdag 23. oktober 2024, kl. 19:00
Sted: Hurup Kirkecenter, Kirkevej 42A, 7760 Hurup Thy
Entré: Der er ingen oplyste entréoplysninger



Opret din begivenhed her for at få dine arrangementer vist.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenhederne kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek begivenheden inden du tager afsted.
Kilde: Kultunaut