Udforsk kultur og natur: Travetur og foredrag i Hurup i den kommende uge

dato

Denne uge i Hurup kan du opleve både bevægelse og fordybelse med travetur i naturen og et spændende historisk foredrag. Det er en uge, hvor både sindet og kroppen bliver stimuleret.

I denne uge byder Hurup på en forfriskende mulighed for at komme ud i naturen med en travetur arrangeret af menighedsrådet, samt et tankevækkende foredrag om svenskekrigene og deres indflydelse på Danmark og Thy-området. Her er, hvad du kan opleve:

Kom med på travetur i friske omgivelser

Mandag morgen kan du starte din dag med en forfriskende travetur ved Hurup Kirke. Det er en perfekt måde at få rørt kroppen og nyde naturen, mens du socialiserer med andre. Turen varer cirka en time, og i løbet af gåturen er der tid til at standse op og nyde omgivelserne. Efter turen afsluttes der med en kop kaffe i kirkecenteret, hvor du kan fortsætte samtalen.

Tidspunkt: Mandag 14. oktober 2024 kl. 09:30
Sted: Hurup Kirke, Kirkevej 42C, 7760 Hurup Thy
Tilmelding: Ingen nødvendig
Entré: Ikke oplyst

Historisk indsigt: Foredrag om svenskekrigene

Senere samme dag byder Heltborg Museum på et foredrag af historiker Jimmy Munk Larsen, der tager dig med tilbage til 1600-tallets voldsomme svenskekrige. Foredraget fokuserer på Karl Gustav-krigene fra 1657-60 og deres eftervirkninger. Med et lokalt perspektiv vil der også være fokus på de aftryk krigene satte i Thy-området.

Tidspunkt: Mandag 14. oktober 2024 kl. 19:00
Sted: Heltborg Museum, Sydthy Kunst- og Kulturcenter, Skårhøjvej 15, Heltborg, 7760 Hurup Thy
Målgruppe: Voksne
Entré: Fri entré

Uanset om du ønsker at være aktiv, eller du er særligt interesseret i historie, har ugen i Hurup noget at byde på. Så tag ud og oplev disse to arrangementer!



Opret din begivenhed her for at få dine arrangementer vist.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenhederne kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek begivenheden inden du tager afsted.
Kilde: Kultunaut